If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
по между другото да питам, каде се намира датчика (или квото е там) за индикацията за отворен капак и другия за багажника, че не ми светят като са отворени, или от какво друго може да не светят ?
Няма индикация на таблото за отворен пр. капак или багажник.Обаче в секцията с лампичките за отворени врати има място и лесно може да се направи да свети.Както индикира отворена врата така може и отворен капак.
аааха щото гледам 1 клип на който е отворен капака и лампичката кадето е нарисувана колата по средата на таблото примига, и викам моята сигурно не работи, начи още утре свалям таблото да слагам. Мерси Боби !
До колкото помня тази лампичка(на предния капак) светва при проблем с фабричната аларма или имобилайзера.За да ги направиш да светят за капаците трябва да пискаш инсталация от капаците до таблото.Не е само да боднеш крушка и да светне.
попадна ми една аларма /от палио/дали с някакво разяснение ще мога да си я сложа сам или да отивам направо на жичкаджия
пп къде се намира алармата на 164.сега като се замисля свалих от мойта само сирената
[QUOTE=Boby;934146]Ми по същия начин както с капака. Пускаш си жици. Можеш да ползваш ключето за осветлението на багажника.[/QUOTE
пълен ташак, не разбирам от жици пък и не ми се дават пари за жичкаджии.
Другото, от каде получава информация светлинката(пак тая количка между уредите) за неработеща задна светлина, смъсъл спопове габарити, че имах изгоряла крушка пък не ми показваше на таблото ?
Колеги днес стана една , даде някаде на кьсо + и започнаха кабелите да горят без малко цялата щеше да си утиде но я спасихме а колата е 164 2.5 1990г и че ми трябва инсталацията по мотора благодаря
Алфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
Много "по-здрави" на майка му и на леля му и на целата му женска рода, на тоя дето ми е откраднал лявото странично огледало. Снощи или днес сутринта го е направил,та ако чете форума, да си знае!!!!!!!! Тъпунгер, да го питам знае ли как се вози 4 месечно бебе без странично огледало??????
Много "по-здрави" на майка му и на леля му и на целата му женска рода, на тоя дето ми е откраднал лявото странично огледало. Снощи или днес сутринта го е направил,та ако чете форума, да си знае!!!!!!!! Тъпунгер, да го питам знае ли как се вози 4 месечно бебе без странично огледало??????
аз знам .ако искаш мога да ти подаря основата и стъклото докато си намериш,че без огледало е ужас.ако искаш пиши само да го сваля утре и да го взема
алфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
аз знам .ако искаш мога да ти подаря основата и стъклото докато си намериш,че без огледало е ужас.ако искаш пиши само да го сваля утре и да го взема
Много благодаря за отзивчивоста колега,но пича е откъртил цялото огледало като го е отчупил направо от планката с която е захванато за вратата,като естественно и тя натрошена. всъщност не знам дали под основа имаш впредвид точно тази част. Ако е така предполагам че стъклото е хванато по някакъв начин за нея. Честно казано ако е така бих се възползвал от предложението,че така не се кара. Особенно и с малкия отзад....
Ми по същия начин както с капака. Пускаш си жици. Можеш да ползваш ключето за осветлението на багажника.[/QUOTE
пълен ташак, не разбирам от жици пък и не ми се дават пари за жичкаджии.
Другото, от каде получава информация светлинката(пак тая количка между уредите) за неработеща задна светлина, смъсъл спопове габарити, че имах изгоряла крушка пък не ми показваше на таблото ?
Само стоповете следи чека, друго не
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
След тазгодишното ми летуване - изминати около 1850 км. , среден разход м/у 7.5- 8 /100 км. (на Владо цифрите нивга ни мой ги стигна, явно талигата ми си е такава, а пък карах супер културно и по ограниченията); ауспуха отвътре стана сив (хубаво било чувам), похарчихме около 1300 евро за почивката и 14 дни не съм мислил за сервизи и полицаи. Туй то.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
Дидо, ама аз съм на бензин, приятелю. Последното ходене до Созопол - 1015км - 75л. В София напълних догоре. На тръгване от Бургас на Лукойла смятам на майтап колко ще поеме - 6(00)км х 7,5 = 45л бензин. Ми догоре пое баш 45,5л.
Comment